Gabbers ! De grootste comedyshow van het jaar !
GABBERS is de nieuwe comedyformatie bestaande uit Jandino Asporaat, Guido Weijers, Philippe Geubels en Roué Verveer. De vier totaal verschillende topcomedians zetten de meest veelzijdige en grootste comedyshow van het jaar op. GABBERS dient slechts een doel: het publiek keihard laten lachen. De show staat bol van hilarische showonderdelen van de heren samen en stand-up zoals alleen zij dat kunnen. De eerste editie van GABBERS is op 24 juni 2016 in de ZiggoDome en de kaartverkoop start vandaag. 
 
Jandino: ‘Ik heb van Kanye West tot Beyoncé zien optreden in de grote ZiggoDome en nu sta ik samen met Roué Verveer, Guido Weijers en Philippe Geubels op die plek waar al die wereldsterren hebben gestaan. Ik ga nu al stuk! Wij hebben die avond een soort van bonte avond, waarbij de lach de enige rode draad is.'
 
Philippe: “Ik kijk er naar uit om samen met die 3 andere toppers op het podium te staan en ik hoop dat ik in deze show eindelijk mijn droom kan waarmaken: goochelen voor een groot publiek.”
 
Roué: “Zo zit je Beyonce te kijken in de ZiggoDome, en zo mag je zelf je ding doen in de ZiggoDome! Hoe cool is dat?! Bijna niet te geloven.”
 
Guido: "Meer dan 13 jaar geleden zag ik de Engelse stand-up comedian Lee Evans optreden voor 10.000 mensen. Toen dacht ik: Dit zou in Nederland nooit kunnen. En nu gaan we het gewoon zelf doen! Hoe tof is dat! Dit wordt comedy XXL!"
 
GABBERS wordt geproduceerd door RTL Live Entertainment en kaarten zijn te bestellen via www.gabbers.nl
 

GABBERS is de nieuwe comedyformatie bestaande uit Jandino Asporaat, Guido WeijersPhilippe Geubels en Roué Verveer. De vier totaal verschillende topcomedians zetten de meest veelzijdige en grootste comedyshow van het jaar op. GABBERS dient slechts een doel: het publiek keihard laten lachen. De show staat bol van hilarische showonderdelen van de heren samen en stand-up zoals alleen zij dat kunnen. De eerste editie van GABBERS is op 24 juni 2016 in de ZiggoDome en de kaartverkoop start vandaag. 

Uitzonderlijk vervoer NL !

Philippe Geubels rijdt in het nieuwe BNN-programma ‘Uitzonderlijk Vervoer’ bekende Nederlandse comedians naar het theater. Tijdens de autorit bespreken ze hun favoriete fragmenten, waar de comedians door geïnspireerd werden. De kijk op hun leven en hun vak levert verrassende en komische gesprekken op. Onder anderen Paul de Leeuw, Jandino, Jochem Myjer en Erik van Muiswinkel stappen bij Philippe in de auto. Uitzonderlijk Vervoer is vanaf zondag 22 februari acht weken lang te zien om 21.55 uur bij BNN op 3!
Philippe: “Ik heb ontzettend veel plezier gehad met het maken van het programma en ben benieuwd naar de reactie van de Nederlandse kijker”
In de eerste aflevering stapt niemand minder dan Jandino bij Philippe in de auto. Op het eerste gezicht lijken de twee comedians misschien niet op elkaar maar schijn bedriegt.
Wat is volgens de bijrijder de kracht van humor? En wat zijn de scherpste, meest gevatte, hilarische grappen die hij of zij ooit heeft gezien? En hoe is het om te leven als comedian? Hoe ontdekten zij hun talent? Wie zijn hun voorbeelden? Hoe bereiden ze zich voor op hun show? Uitzonderlijk Vervoer wordt voor BNN gemaakt door Pretpraters NV.
‘Uitzonderlijk Vervoer’ is het eerste tv programma dat het Belgische productiehuis Pretpraters in Nederland maakt in samenwerking met BNNVARA. Voordien had het productiehuis hetzelfde programma gemaakt voor SBS Belgium. Toen was Kamagurka de chauffeur van dienst. In de Nederlandse versie zal het Philippe Geubels zijn die het stuur in handen neemt.

Philippe Geubels rijdt in het nieuwe BNN-programma ‘Uitzonderlijk Vervoer’ bekende Nederlandse comedians naar het theater. Tijdens de autorit bespreken ze hun favoriete fragmenten, waar de comedians door geïnspireerd werden. De kijk op hun leven en hun vak levert verrassende en komische gesprekken op. Onder anderen Paul de Leeuw, Jandino, Jochem Myjer en Erik van Muiswinkel stappen bij Philippe in de auto.

Geubels breekt records!

Het nieuwe tv-seizoen ging ondertussen helemaal van start en uiteraard kon Philippe Geubels daarbij niet ontbreken. Volledig terecht ook, want vorige week stemden bijna 1 miljoen (!) Belgen af op de eerste aflevering van het tweede seizoen van 'Geubels en de Belgen'.
Dat België niet genoeg krijgt van Philippe, bewijzen ook de meer dan 140.000 downloads van zijn Wekker-app, die Geubels' zoetgevooisde stem elke ochtend op je afvuurt. Zo wordt opstaan nog een hele hoop onaangenamer!
Met al dat succes werd het hoog tijd om zijn website in een nieuwe jas te steken, dachten wij zo.

'Geubels en de Belgen' is opnieuw op de buis, en de kijkcijfers zullen het geweten hebben.