Uitzonderlijk vervoer NL !

Philippe Geubels rijdt in het nieuwe BNN-programma ‘Uitzonderlijk Vervoer’ bekende Nederlandse comedians naar het theater. Tijdens de autorit bespreken ze hun favoriete fragmenten, waar de comedians door geïnspireerd werden. De kijk op hun leven en hun vak levert verrassende en komische gesprekken op. Onder anderen Paul de Leeuw, Jandino, Jochem Myjer en Erik van Muiswinkel stappen bij Philippe in de auto. Uitzonderlijk Vervoer is vanaf zondag 22 februari acht weken lang te zien om 21.55 uur bij BNN op 3!
Philippe: “Ik heb ontzettend veel plezier gehad met het maken van het programma en ben benieuwd naar de reactie van de Nederlandse kijker”
In de eerste aflevering stapt niemand minder dan Jandino bij Philippe in de auto. Op het eerste gezicht lijken de twee comedians misschien niet op elkaar maar schijn bedriegt.
Wat is volgens de bijrijder de kracht van humor? En wat zijn de scherpste, meest gevatte, hilarische grappen die hij of zij ooit heeft gezien? En hoe is het om te leven als comedian? Hoe ontdekten zij hun talent? Wie zijn hun voorbeelden? Hoe bereiden ze zich voor op hun show? Uitzonderlijk Vervoer wordt voor BNN gemaakt door Pretpraters NV.
‘Uitzonderlijk Vervoer’ is het eerste tv programma dat het Belgische productiehuis Pretpraters in Nederland maakt in samenwerking met BNNVARA. Voordien had het productiehuis hetzelfde programma gemaakt voor SBS Belgium. Toen was Kamagurka de chauffeur van dienst. In de Nederlandse versie zal het Philippe Geubels zijn die het stuur in handen neemt.

Philippe Geubels rijdt in het nieuwe BNN-programma ‘Uitzonderlijk Vervoer’ bekende Nederlandse comedians naar het theater. Tijdens de autorit bespreken ze hun favoriete fragmenten, waar de comedians door geïnspireerd werden. De kijk op hun leven en hun vak levert verrassende en komische gesprekken op. Onder anderen Paul de Leeuw, Jandino, Jochem Myjer en Erik van Muiswinkel stappen bij Philippe in de auto.

Geubels breekt records!

Het nieuwe tv-seizoen ging ondertussen helemaal van start en uiteraard kon Philippe Geubels daarbij niet ontbreken. Volledig terecht ook, want vorige week stemden bijna 1 miljoen (!) Belgen af op de eerste aflevering van het tweede seizoen van 'Geubels en de Belgen'.
Dat België niet genoeg krijgt van Philippe, bewijzen ook de meer dan 140.000 downloads van zijn Wekker-app, die Geubels' zoetgevooisde stem elke ochtend op je afvuurt. Zo wordt opstaan nog een hele hoop onaangenamer!
Met al dat succes werd het hoog tijd om zijn website in een nieuwe jas te steken, dachten wij zo.

'Geubels en de Belgen' is opnieuw op de buis, en de kijkcijfers zullen het geweten hebben.

Geubels 3X in Carré

Philippe Geubels sluit zijn tour in Nederland af in de prestigieuze Carré in Amsterdam. De drie avonden werden op een razendsnel tempo volledig uitverkocht! Vrij uniek voor een Belg, slechts enkele groten deden het hem voor!

Philippe Geubels sluit zijn tour in Nederland af in de prestigieuze Carré in Amsterdam. De drie avonden werden op een razendsnel tempo volledig uitverkocht! Vrij uniek voor een Belg, slechts enkele groten deden het hem voor!