Liveshow Hoe Moet Het Nu Verder

 

Made in Belgium

Met zijn debuutprogramma ‘Droog’ bereikte Philippe in Vlaanderen wat maar weinigen gegeven is; direct uitverkochte zalen. Philippe is één van de drukst bezette mediafiguren van Vlaanderen. Een bliksemcarrière van deze vakkenvuller uit Vlaanderen! Op TV brak Philippe door in het veelbekeken VRT programma ‘De slimste mens’. De AVRO ontdekte Philippe in de komische datingshow ‘Mag ik u kussen’ waardoor hij ook in de Nederlandse versie een niet te missen verschijning wordt.
‘Made in Belgium’ is het eerste theaterprogramma van Philippe in Nederland en door zijn overvolle agenda dit seizoen maar een aantal keer te zien. Een programma speciaal voor Nederland samengesteld waarin hoogtepunten uit zijn twee Vlaamse shows worden aangevuld met nieuwe materiaal. Zorg dat u deze droogkomische, innemende Vlaming – met zijn herkenbare lijzige stemgeluid – niet mist!

Productie: Pretpraters
Techniek: Thomas Van Leuven
Regie: Han Coucke en Menno Stam

 

 

 

 

HOE MOET HET NU VERDER

Nieuwe avondvullende zaalshow vanaf januari 2011 in een regie van Han Coucke.
Wat de Chinese kalender er ook over mag zeggen, 2009 was het jaar van Philippe Geubels. Na het succes van zijn zaalshow ‘Droog’, nadat hij de Pop-Poll en de Slimste Mens op hun kop zette en nadat hij zowat half bekend vrouwelijk Vlaanderen mocht kussen, blijft Philippe achter met twee levensgrote vragen. Wie ben ik en wat doe ik hier? En hoe moet het nu verder? De eerste is werk voor specialisten, de tweede wordt de rode draad ‘en meteen ook de titel’ van Philippes nieuwe show.

Productie: Pretpraters
Techniek: Thomas Van Leuven
Regie: Han Coucke

 

 

 

 

DROOG!

Laatste voorstellingen uitverkocht. De geneugten van het werken bij de goedkoopste supermarkt van het land, voorspel op zijn ‘Goedeles’, scheefgegroeide familierelaties en complexe huwelijksperikelen. Alles wat de revue passeert in ‘Droog’, de eerste avondvullende zaalshow van Philippe Geubels, is even onwerkelijk als herkenbaar. Naïef, confronterend, gekneusd en gevat vertelt Philippe over zijn jeugd, zijn werk en zijn vele angsten en fobieën. Een ontwapenende underdog met een onvergelijkbare kijk op de wereld. Na meer dan 250 uitverkochte voorstellingen doorheen Vlaanderen, is het tijd om ‘Droog’ in de DVD-kast op te bergen. De nieuwe show ‘Hoe moet het nu verder?’ gaat van start in januari 2011.

Productie: Pretpraters
Techniek: Thomas Van Leuven